Start

>

Ondersteuning

>

Systeemupdate

>

Beknopte uitleg

Firmware Installatiehandleiding

Ter herinnering:

Beperkt door Android 8 en latere uitvoeringen, telefoons met Android 8 of latere uitvoeringenkunnen niet flashen met de firmware van eerdere uitvoeringen (u kunt de huidige uitvoering van uw telefoon controleren in u kunt de huidige uitvoering van uw telefoon controleren in).

De gegevens op uw telefoon worden niet gewis. Wij raden u wel aan om eerst een back-upte maken van belangrijke gegevens zoals uw contacten en berichten. Let er bovendien op dat de batterij voldoende vermogenheeft (meer dan 30%).

1. Download de geschiktefirmware voor uw telefoon van de officiële website;

2. Verplaats het gecomprimeerde bestand naar de rootdirectory van de opslagruimte of SD-kaart van uw telefoon zonder hem uit te pakken;

Let op: De rootdirectory verwijst naar het eerste pad wanneer u de Bestanden-app op uw telefoon opent. Met andere woorden, verplaats het bestand niet naar een map. Op de telefoons van vivo bevinden alle bestanden in de Bestanden-app of de bestanden die u in de opslagruimte ziet zich in de rootdirectory van de opslagruimte.

3. Installeer de firmware:

Als u toegang hebt tot de telefoon: Ga naar Instellingen>Systeemupdate>klik op het instellingenpictogram rechts bovenin het scherm>Lokale upgrade>klik op het gecomprimeerde bestand dat u hebt gedownload om het te installeren.

Als u geen toegang hebt tot de telefoon: Start de telefoon opnieuw op. Houd, nadat het scherm zwart is geworden, de Meer volume-knopen de Aan/Uit-knop gelijktijdigingedrukt tot u toegang hebt tot de FASTBOOT Modus. Selecteer Herstel Modusdoor de Minder volume-knop in te drukken, en druk vervolgens op de aan/uit-knop om er in te gaan. Klik, nadat u de herstelmodus hebt geopend, op Installeer software>Telefoongeheugen>klik op het gecomprimeerde bestand, tik opInstalleren.