vivo

Početak

>

>

Život u kompaniji vivo

O kompaniji vivo

vivo je vodeća globalna tehnološka kompanija, fokusirana na proizvode, čija je osnovna delatnost usresređena na pametne uređaje i inteligentne usluge. vivo je posvećen povezivanju korisnika sa svih strana sveta kroz dizajn uzbudljivih i inovativnih pametnih telefona i pratećih uređaja, kao i kroz usluge koje integrišu tehnologiju i razmišljanje o dizajnu na jedinstven i kreativan način. Sledeći osnovne vrednosti kompanije, koje uključuju inovacije, orijentaciju prema potrošačima i Benfen*, vivo sprovodi strategiju održivog razvoja, s vizijom da postane vodeća, dugotrajna kompvanija svetske klase.

Sa sedištem u Kini, i kroz podršku mreže devet razvojno-istraživačkih centara, smeštenih u Šenženu, Nanđingu, Pekingu, Hangzou, Šangaju, Tajpeju, Tokiju i San Dijegu, vivo se fokusira na razvoj najsavremenijih potrošačkih tehnologija, uključujući 5G, veštačku inteligenciju, industrijski dizajn, fotografiju i druge nadolazeće tehnologije. vivo je takođe osnovao pet proizvodnih postrojenja širom Kine, Južne i Jugoistočne Azije, gde proizvodi više od 200 miliona pametnih telefona godišnje. Od 2019, vivo je razgranao prodajnu mrežu u više od 30 zemalja i regiona i uživa poverenje više od 370 miliona korisnika širom sveta.

* „Benfen“ je pojam u Kineskom jeziku koji opisuje stanovište ka tome da se radi prava stvar, na pravi način – što je idealan opis misije kompanije vivo da gradi tehnologiju za opšte dobro.