vivo

Jednostavnost i vrhunska sofisticiranost
Naša filozofija „Konciznog dizajna“ zasniva se na jednostavnosti i dobro osmišljenim detaljima. Sve važne informacije se prikazuju jasno, a upravljanje vrhom prsta je praktično i intuitivno. Rezultat je prijatno i pametno korisničko iskustvo koje ne zahteva gotovo nikakav napor.
Albumi
Uspomene ti pomažu da grupišeš fotografije po vremenu, mestu, događaju, pa čak i po nivou intimnosti. Otkrij koje fotografije idu zajedno na nove i inovativne načine, i na taj način ćeš stvoriti još više uspomena.
AI Urednik
Koristi ovu inteligentnu funkciju za prepoznavanje glavnih likova i isticanje određenih trenutaka u omiljenim video zapisima. Pomoću samo jednog klika biće primenjeni vlog šabloni i napravljeni video zapisi. Osim toga, video zapise možeš lako da deliš na platformama društvenih mreža kako bi tvoji prijatelji mogli da vide zanimljive trenutke iz tvog života.
iManager
Ova aplikacija rezimira i prikazuje informacije brzo i jasno, i na taj način te obaveštava o performansama telefona.
Bezbednosno skeniranje
Redovno proverava bezbednost telefona i vrši skeniranje da bi se otkrili virusi, trojanci, zlonamerne datoteke i potencijalno opasne aplikacije, a poseduje i rešenja za brzo uklanjanje svega toga.
S-snimanje
Pruža razne opcije snimanja ekrana koje će zadovoljiti najraznovrsnije potrebe i to na veoma efikasan način. Možeš da napraviš bilo koji oblik i snimiš ono što se nalazi unutar njega.
Funkcija Snimanje ekrana može da snima i zvuk (sa uključenim mikrofonom, uključenom reprodukcijom sistemskih zvukova, pa čak i kada je zvuk isključen) tako da možeš da praviš video zapise sa komentarima igara, video uputstva i još mnogo toga drugog.
Ultra Game Mode
Dok igraš igru, pomoću tri prsta povuci nagore da izabereš aplikaciju sa liste i aktiviraš je u malom plutajućem prozoru. Aplikacije društvenih mreža takođe mogu lako da se aktiviraju pomoću bočne trake.
Blokiraj upozorenja tokom igre kada želiš potpuno da se posvetiš igranju. Prilagodljiv broj frejmova u realnom vremenu dodatno povećava performanse igre do optimalnog nivoa.
Izjava o odricanju od odgovornosti: Sve slike korisničkog interfejsa, konture telefona i slike telefona na ovoj stranici služe samo kao ilustracija. Stvarni korisnički interfejs i funkcije mogu biti drugačiji i mogu se razlikovati kod različitih modela telefona. Ako imaš bilo kakvih pitanja, obrati se našem odeljenju za korisničku podršku.