Boja korisničkog interfejsa

Odvažno istaknite boju na više načina.

Dajte svom telefonu lični pečat, kao nikada do sada. Odaberite neku iz širokog spektra ugrađenih boja i primenite je na sve elemente korisničkog interfejsa, od table sa obaveštenjima do komandi za jačinu zvuka. Željenu boju možete i da izdvojite iz svoje omiljene pozadine, čime ćete dobiti unikatni izgled interfejsa.

Monohromatska ikona

Jedna boja nikada nije dovoljna.

Istaknite svoju kreativnost tako što ćete, na primer, boju ikona na početnom ekranu podesiti u skladu sa bojom svoje omiljene pozadine. Dovoljan je samo jedan dodir i voilà – dobili ste vizuelno dopadljivi sklad nijansi na početnom ekranu, kao i u nekim od vama omiljenih aplikacija.

Profesionalni sistem tražila

Tražilo koje omogućava sjajne snimke.

Uz liniju za nivelaciju koja vam omogućava da proverite da li je fotografija savršeno horizontalna, prsten za stabilizaciju i fokusiranje zajedno, sa ostalim elementima upakovani u tražilo, su sve što vam je potrebno za samopouzdanje koje donosi željeni rezultat.

Majstor za efekte

Svi sjajni efekti na jednom mestu.

Želite da promenite živost boja, osvetljenost, kontrast i ekspoziciju? Sva neophodna podešavanja pronaći ćete u tražilu, pa ih jednostavnim prevlačenjem prsta horizontalno ili vertikalno podesite tako da dobijete efekat kojim ćete biti zadovoljni.

Replay

Video klipovi

Bez ometanja.
Samo profesionalno.

Jednim dodirom isključite zvuk video zapisa kako biste mogli da se fokusirate na uređivanje snimljenog materijala. Finija podešavanja možete vršiti i tako što ćete jačinu zvuka menjati segment po segment.

Replay

Skriveni album

Neke uspomene su samo za vaše oči.

Sakrijte izabrane fotografije i video zapise, te tako sačuvajte svoju privatnost kako ne biste morali da brinete o tome da li će ih neko pregledati, čak i ako svoj telefon date nekome na korišćenje.

Replay

Kačenje aplikacija

Radi zaštite vaše privatnosti otišli smo korak dalje.

Kada nekom pozajmite svoj telefon, možete da birate između dva nivoa kačenja da biste zaštitili svoje osetljive podatke. Kačenjem aplikacije izabrana aplikacija ostaje vidljiva. Sve dok je ne otkačite, samo ta aplikacija će moći da se koristi. Pored toga, možete se popeti za jedan nivo više i zabraniti sve radnje korisnika unutar aplikacije, tako da može da vidi samo određeni ekran.

Replay

Menadžer aktivnih aplikacija

Bolja transparentnost.
Napredno upravljanje.

Sada možete jednostavno da upravljate aktivnim aplikacijama, pratite njihovo vreme rada i isključujete ih jednim dodirom. Performanse aplikacije su transparentne. Upravljanje aplikacijama je jednostavno.

Replay

Kartica indeksa kvaliteta vazduha

Brzi pregled kvaliteta
vazduha u realnom vremenu.

Uz pomoć samo jedne kontrolne table brzo proverite aktuelne informacije o kvalitetu vazduha pre nego što uopšte izađete iz kuće. Dostupne su i detaljne informacije, poput nivoa finih čestica zagađivača.

Hlađenje telefona

Tako je lako ostati hladan.

Ova funkcija sprečava pregrevanje tako što smanjuje broj aktivnih aplikacija i inteligentno podešava takt procesora. Iskulirajte, sve je u najboljem redu.

Checking phone temperature

Reducing CPU load

Pristupačnost

Digitalna pristupačnost na radost većeg broja ljudi

U želji da što većem broju ljudi omogućimo da uživaju u blagodetima digitalnog sveta, nadogradili smo usluge pristupačnosti tako da osobama kojima je to neophodno pomognemo da svoje nove telefone podešavaju samostalno, koristeći funkcije poput korekcije boja, inverzije boja i uklanjanja animacija.

Odricanje od odgovornosti:

  • Informacije prikazane na ovoj stranici (uključujući između ostalog sistemski korisnički interfejs, fotografije u pozadini, karakteristike proizvoda, obrise telefona i slike) služe samo kao referenca. Funkcije se mogu razlikovati u zavisnosti od verzije OS-a i modela telefona. U tom slučaju, merodavan je stvarni proizvod. Više informacija potražite od korisničke podrške.
  • Monohromatska ikona: primenjuje se samo na kompatibilne aplikacije u podrazumevanim temama.