vivo

Redakcija

vivo donosi Android 12 ažuriranje u Srbiju

Beograd, 2. decembar 2021

Evropski korisnici će od januara 2022. dobiti najnoviju verziju operativnog sistema u tri faze

Pročitajte više

Kako se obavlja „kloniranje telefona" preko aplikacije EasyShare?

Beograd, 19. новембар 2021

Pomoću ovog uputstva, saznaćete kako da koristie vivo EasyShare. Hajde da počnemo

Pročitajte više

Dodatna sigurnost uz vivo: Tri godine garancije na odabrane pametne telefone

Beograd 30. septembar, 2021

Kompanija vivo, jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona u svetu, korisnicima u Srbiji nudi dodatnu pogodnost u vidu produžene garancije na modele vivo V21 i vivo Y70, kupljene u periodu od 1. oktobra do 31. decembra ove godine. Promocija važi za uređaje kupljene kod ovlašćenih partnera, Tehnomanija, Gigatron i WinWin, kao i u ponudi MTS operatora.

Pročitajte više

Najavljeno poboljšanje performansi vivo telefona od septembra

Beograd 14. septembar, 2021

​Zahvaljujući kombinaciji odličnih performansi, korisnici vivo pametnih telefona već su navikli da od brenda uvek dobijaju i malo više. Lansiranjem ažurirane funkcije proširene RAM 2.0 memorije, odabrani pametni telefoni, iz ovogodišnje ponude, pružiće još više mogućnosti. Povećanjem ove memorije na 4GB, iskustvo pokretanja više aplikacija odjednom ili prebacivanje između njih, postaće brže i lakše.

Pročitajte više

vivo otvara novo poglavlje sa samostalno razvijenim čipom za fotografiju V1 i pokazuje posvećenost dugoročnoj strategiji tehnoloških inovacija

Beograd, 3. septembar 2021. godine

Na nedavno održanoj konferenciji za medije u Šendženu u Kini, vivo je predstavio nov, samostalno razvijeni čip za fotografiju V1 i istovremeno pružio informacije o novim dugoročnim strateškim ciljevima.

Pročitajte više

vivo proizvođač pametnih telefona broj jedan u Kini

Beograd, 2 Avgusta 2021

Vodeća globalna agencija za analizu tržišnih podataka, Međunarodna korporacija za podatke (IDC), objavila je tromesečnu analizu tržišta pametnih telefona u Kini. Prema najnovijim podacima, vivo, vodeći globalni proizvođač pametnih telefona, postao je najprodavaniji brend za drugi kvartal 2021. godine sa isporukom od 18,6 miliona pametnih telefona. Zauzimajući oko 23,5 odsto tržišta brend vivo je prvi izbor kineskih kupaca. Nedavni izveštaj Međunarodne korporacije za podatke (IDC) otkrio je da je 78,1 miliona jedinica pametnih telefona isporučeno na kinesko tržište, što je zbirna cifra svih pametnih telefona od strane kompanija u polugodišnjoj isporuci.

Pročitajte više

1/ 2