Dodatna sigurnost uz vivo: Tri godine garancije na odabrane pametne telefone

Beograd 30. septembar, 2021

Kupcima modela vivo V21, Y70 i Y33s u Srbiji, vivo daje produženu garanciju, kao znak poverenja u kvalitet i izdržljivost proizvoda


Kompanija vivo, jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona u svetu, korisnicima u Srbiji nudi dodatnu pogodnost u vidu produžene garancije na modele vivo V21, vivo Y70 i vivo Y33s, kupljene u periodu od 1. oktobra do 31. decembra ove godine. Promocija važi za uređaje kupljene kod ovlašćenih partnera, Tehnomanija, Gigatron i WinWin, kao i u ponudi MTS operatora.Podsetimo, vivo trenutno uživa poverenje više od 400 miliona korisnika u svetu; Jedan od razloga tome je i posvećenost detaljima, dizajnu i strogoj kontroli kvaliteta vivo pametnih telefona. Svi vivo telefoni podležu rigoroznim procedurama i testiranjima u svakoj fazi njihovog razvoja, čime se osigurava njihova izdržljivost, a korisnicima pruža pouzdanost i kvalitetno iskustvo.

 

Korisnici mogu iskoristiti trogodišnju garanciju na hardverske kvarove, ali i softverske kvarove proistekle iz neispravnosti osnovnog softvera, a sve što je potrebno da urade jeste da ovlašćenom servisnom centru prilože kopiju računa ili dokaz o kupovini.

 

Jedan od modela na raspolaganju je vivo V21, koji je doneo veliki pomak na polju prednje kamere, sa rezolucijom od 44 megapiksela i tehnologijom optičke stabilizacije slike, što ga čini idealnim saputnikom korisnicima kojima je smartfon potreban za video-pozive ili stvaranje sadržaja za društvene mreže.

 

Drugi model obuhvaćen promocijom odlikuje se izuzetnim performansama baterije, i elegantnim dizajnom. Reč je o modelu vivo Y70, opremljenim kamerom od 48 megapiksela i podrškom za fotografisanje u uslovima slabog osvetljenja, kao i 4K video snimanje.

Treći model obuhvaćen garancijom, vivo Y33s,  se može pohvaliti glavnom kamerom od 50 megapiksela, delom trostruke zadnje kamere, kao i 8GB RAM s MediaTek Helio G80 čipsetom, što omogućava nesmetano funkcionisanje svih aplikacija i brzu obradu slika.


Sva tri telefona dolaze sa FlashCharge punjačem, uz koje telefoni od potpuno prazne baterije do 100% napunjenosti, dolazi za manje od sat vremena.

 

vivo poziva sve zainteresovane kupce da pogledaju i isprobaju njihove pametne telefone kod ovlašćenih distributera i operatora - Tehnomanija, Gigatron, WinWin i MTS, a više informacija o produženoj garanciji mogu pronaći na www.vivo.com/rs