XY razloga da tvoj sledeći uređaj bude vivo pametni telefon

Beograd, 31. oktobar 2022.

Svojom vrhunskom X serijom i pouzdanom Y serijom vivo korisnicima pruža kvalitetne uređaje - ali i mnogo više


Izbor pametnog telefona za mnoge predstavlja odluku koja podrazumeva dug proces promišljanja i najčešće donošenje određenih kompromisa. Kompanija vivo je kroz svoje serije predstavila kolekciju uređaja koji svojim karakteristikama znatno olakšavaju ovaj proces.



Jer želiš savršen snimak.

Prvenac X serije bio je X80 Pro – flagship uređaj kompanije vivo - koji je predstavljen u junu 2022. godine. Ubrzo zatim, u septembru 2022. godine, usledio je X80 Lite 5G, koji je pored standardnih odlika X serije kao što su vrhunska kamera i performanse visokog kvaliteta, svojom jedinstvenom tehnologijom promene boja kućišta telefona, korisnicima otvorio čitav nov svet zabave i kreativnosti. X80 Lite 5G, savršen je primer doslednosti kompanije vivo i njenoj posvećenosti u nameri da omogući korisnicima da svoje svakodnevne trenutke učine posebnim savršenim snimkom. Sa kamerom rezolucije 64 megapiksela i tehnologijom optičke stabilizacije slike (OIS), svaki snimak će biti kristalno jasan, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Sistem zadnje kamere dizajniran je u nameri da omogući visokokvalitetne, super široke snimke ultraširokougaonom kamerom od 8 megapiksela, kao i snimanje detalja izbliza makro kamerom od 2 megapiksela.


Jer želiš pouzdanog partnera.

Kompanija vivo potpisuje niz uređaja čiji je cilj da korisnicima budu pouzdani partneri u njihovom svakodnevnom životu, a među njih spadaju i oni po pristupačnoj ceni. vivo je u okviru Y porodice u oktobru predstavio čak tri nova uređaja - Y35, Y22s i Y16. Iako deo iste serije, koju objedinjuje elegantan dizajn, dosta prostora za skladištenje i izvanredne funkcije kamere - svaki od ovih modela poseduje individualne karakteristike namenjene raznovrsnim potrebama korisnika.



Jer želiš slobodu.

Zahvaljujući velikom kapacitetu baterije i AI tehnologiji za uštedu energije, vivo telefoni su savršeni za one koji su u stalnom pokretu. Na primer baterija Y35 modela od 5000 mAh podržava brzo punjenje od 18W, pri kom se baterija puni od 1 do 70% u roku od 70 minuta i može da obezbedi dovoljno trajanje baterije za 258 minuta video reprodukcije za samo 15 minuta punjenja. Dok glavna kamera od 50 megapiksela, makro kamera od 2 megapiksela i bokeh kamera od 2 megapiksela omogućavaju korisnicima da svaki njihov snimak, nezavisno od uslova, bude izvanredan. 


Jer želiš prostor i brzinu.

Kompanija vivo nastoji da uz savršeno univerzalne uređaje, svojim korisnicima pruži iskustvo bez ograničenja i zadrški. Svi vivo uređaji imaju opciju proširene memorije – uključujući i Y22S koji zahvaljujući 6GB RAM omogućava nesmetan svakodnevni rad. Ova izdašna memorija prevazilazi većinu drugih pametnih telefona po svojoj ceni i omogućava besprekorno izvršavanje više zadataka sa više aplikacija koje rade u pozadini i brzim i lakim prelaskom iz jedne u drugu aplikaciju.



Jer želiš sigurnost…

Svi uređaji kompanije vivo nastoje da korisnicima pruže osećaj sigurnosti i oslonac za sve svakodnevne poslove. Y16 model je idealan primer da nije potrebno mnogo potrošiti da biste dobili telefon čije performanse zadovoljavaju vaše potrebe. Pristupačna cena Y16 ne podrazumeva kompromise i predstavlja savršen odnos u pogledu funkcija, dizajna i cene.


…ali i avanturu za pamćenje!

Motivisan strašću prema fudbalu i pametnim telefonima, vivo organizuje kreativni konkurs koji traje od 10. oktobra do 4. novembra. Korisnici koji, u navedenom periodu, kupe bilo koji vivo pametni telefon kod ovlašćenih partnera, osmisle kreativnu poruku podrške fudbalerima naše reprezentacije, prilože fotografiju dokaza kupovine, računa/ugovora imaju priliku da pruže podršku našim Orlovima direktno iz Katara. 



Najkreativnijim prijavama će biti dodeljena dva putovanja za dve osobe na utakmicu Brazil – Srbija, uz plaćene troškove smeštaja i prevoza za 7 dana, odnosno 5 noći. Osim spektakularne utakmice Srbija - Brazil, dobitnici će imati priliku da uživaju u četiri puna slobodna dana u Dubaiju, blistavoj metropoli Persijskog zaliva. Slobodno vreme mogu da iskoriste u razgledanju grada, obilasku muzeja i kupanju na peskovitim plažama.

Pored glavnih poklon paketa, učesnici konkursa će biti u prilici da osvoje i druge vredne poklone – kako bi korisnici ispunili svoje domove fudbalskim duhom, i svoju strast ka sportu podelili sa svojim najbližima, vivo je spremio tri stola za stoni fudbal – a kako bi korisnici mogli svoja iskustva da zabeleže i zauvek sačuvaju, vivo je za kreativni konkurs pripremio i 10 vivo X80 Lite pametnih telefona! 


Kao zvanični pametni telefon Fudbalskog Saveza Srbije i FIFA, vivo kroz ove saradnje nastoji da pruži podršku sportu kako u svetu tako i u Srbiji verujući da razvoj sporta i tehnologije dele sličnu filozofiju – omogućiti ljudima da žive boljim životom kroz kontinuirana otkrića i inovacije.

Detaljnije o konkursu možete pročitati na www.vivosrbija.rs