Da od svakodnevice napravite filmski hit – istražite novi vivo X80 Pro i iskoristite pre-order period

Beograd 01. jul, 2022

Kupcima modela vivo X80Pro 5G u pre-order periodu u Srbiji, vivo daje posebne pogodnosti


Kompanija vivo, jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona u svetu, korisnicima u Srbiji nudi dodatnu pogodnost za kupovinu uređaja u pre-order periodu koji će trajati od 1.7. do 15.7.2022. godine, do 23:59 časova. Kupovinom vivo X80Pro telefona u promotivnom periodu ostvarujete pravo na poklon bežični punjač od 50W, kao i dodatnu godinu garancije na vaš novi uređaj i šest meseci programa zaštite ekrana od slučajnog loma. Promocija važi za uređaje kupljene kod ovlašćenih vivo partnera Yettel, mts, A1, Tehnomanija, Gigatron, WinWin.Telefon vivo X80 Pro ima prednju kameru od 32 MP i sistem sa četiri kamere sa zadnje strane koji se sastoji od ,,ultra-sensing" kamere od 50 MP sa GNV senzorom i optičkom stabilizacijom slike (OIS), širokougaone kamere od 48 MP, kamere za portret od 12 MP i periskop kamere od 8 MP. Portretna kamera od 12 megapiksela osnovna je nadogradnja koja omogućava poboljšanje i stabilnost videa, dok glavna kamera uključuje ekskluzivno prilagođeni "ultra sensing" GNV senzor za optimizaciju refleksivnosti i smanjenje rastresitog svetla u kombinaciji sa staklenim sočivom visoke propustljivosti. Telefon dolazi u pakovanju sa 80W FlashCharge punjačem, uz koje telefoni od potpuno prazne baterije do 100% napunjenosti, dolazi za samo 36 minuta.

Podsetimo, vivo trenutno uživa poverenje više od 400 miliona korisnika u svetu; Jedan od razloga tome je i posvećenost detaljima, dizajnu i strogoj kontroli kvaliteta vivo pametnih telefona. Svi vivo telefoni podležu rigoroznim procedurama i testiranjima u svakoj fazi njihovog razvoja, čime se osigurava njihova izdržljivost, a korisnicima pruža pouzdanost i kvalitetno iskustvo.

 

Korisnici mogu iskoristiti trogodišnju garanciju na hardverske kvarove, ali i softverske kvarove proistekle iz neispravnosti osnovnog softvera, a sve što je potrebno da urade jeste da ovlašćenom servisnom centru prilože kopiju računa ili dokaz o kupovini.


 

Dodatna garancija na program oštećenja ekrana primenjuje se samo jednom u vremenskom periodu od 180 dana od datuma kupovine uređaja kod ovlašćenih vivo distributera/partnera u Republici Srbiji. Ukoliko se oštećenje ekrana desi tokom perioda dodatne garancije na ekran, vivo će obezbediti besplatnu zamenu ekrana na uređaju.


Uslovi dodatnog programa zaštite ekrana ne važe u slučaju oštećenja proizvoda izazvanih: 

Habanjem uređaja usled normalnog korišćenja

Neadekvatnim i nepravilnim korišćenjem

Korišćenja dodataka drugih proizvođača

Nepridržavanja mera predostrožnosti  

Namernog oštećenja uređaja

Pokušaja neovlašćene popravke uređaja ili popravke od strane neovlašćenog servisa 


Takođe, modifikovanje ili promena originalnog operativnog sistema (npr. rutovanje, instaliranje neoficijalnog ROM-a) kao i odsustvo ili manipulacija serijskim brojem ili IMEI brojem će dovesti do isključenja iz uslova promocije.  


Ukoliko je oštećenje mobilnog telefona u tolikoj meri da zamenom displeja nije moguće uspostaviti funkcionalnost mobilnog telefona, autorizovani servisni partner za Republiku Srbiju ima pravo da uređaj isključi iz promocije, ukoliko korisnik ne želi da nadoknadi dodatne troškove popravke drugih komponenata uređaja koje bi uređaj vratile u funkcionalno stanje. 


Autorizovani servisni partner za Republiku Srbiju će u svakom od ovih slučajeva obavestiti korisnika o nemogućnosti primena uslova promocije i dati ponudu korisniku za vangarancijsku popravku.  

 

vivo poziva sve zainteresovane kupce da pogledaju i isprobaju njihove pametne telefone kod vivo ovlašćenih partnera - Yettel, mts, A1, Tehnomanija, Gigatron, i WinWin.