Welkom bij ondersteuning voor vivo

Product
Zoek mijn telefoon
Gebruikelijke problemen met de hardware
EasyShare
Aankoopadvies

Hoe vind ik mijn telefoon?

Kan ik mijn telefoon terugvinden met het IMEI-nummer?

Kan ik mijn telefoon vergrendelen met een IMEI-nummer of serienummer?

Waarom kan ik niet ‘Zoek mijn telefoon’ inschakelen op mijn telefoon in de Chinese uitvoering?

Wat moet ik doen als ik het wachtwoord voor schermvergrendeling ben vergeten?

Kan ik mijn telefoon nog steeds traceren wanneer al mijn gegevens zijn verwijderd?

Hoe kan ik alle gegevens verwijderen op de telefoon die ik ben kwijtgeraakt?

Kan ik een telefoonnummer instellen waarop degene die mijn telefoon vindt mij kan contacteren?

Hoe schakel ik de functie ‘Zoek mijn telefoon’ in op mijn telefoon?

Product
Zoek mijn telefoon
Gebruikelijke problemen met de hardware
EasyShare
Aankoopadvies