vivo V21 5G: Želećete da vas vide sa njim

Beograd, 22. novembar 2021

Mobilni telefon koji je u skladu sa najnovijim trendovima boja - vivo V21 5G, ušao je na srpsko tržište na velika vrata zahvaljujući svom elegantnom dizajnu i glamuroznom prelivu boja Sunset Dazzle. U svom najnovijem izveštaju o bojama koje će obeležiti proleće/leto 2022, Pantone Color Institute istakao je da će modnim kolekcijama dominirati svetle i prozračne pastelne nijanse, ali i zadivljujuće jarke boje, kao na poleđini novog V21 5G modela. Nijanse ružičaste, lila, plave i žute svojom blistavom energijom obogaćuju izgled telefona pružajući mu dozu sofisticiranosti. 



Elegantan, minimalistički pametni telefon tanak je svega 7,29 mm i težak samo 175 g*, tako da će lako skliznuti u vaš džep farmerki i stati u svaku tašnu. Poseduje najsavremeniji sistem za slikanje koji će, ukoliko vam je prednja kamera najvažnija, zadovoljiti sve vaše potrebe i pružiti kvalitetne foto i video zapise, ali i izuzetno vlogging iskustvo. V21 5G se ističe svojom jedinstvenom selfi kamerom sa rezolucijom od 44 megapiksela, koju podržava jedinstvena tehnologija optičke stabilizacije slike.


Dvostruki selfi reflektor kombinuje meko svetlo ekrana i ugrađene prednje bliceve kako bi pružio savršeno osvetljene selfi snimke, omogućavajući vam da se prikažete u najboljem svetlu. U predstojećoj prazničnoj sezoni, ali i nakon toga, V21 5G biće glamurozan pratilac svih ljubitelja mode i trendsetera koji očekuju samo najbolje od svojih pametnih telefona i uvek žele da zabeleže svoj „savršen snimak". Zato, iskoristite Black Friday popuste i obradujte sebe omiljenim dodatkom svakoj odevnoj kombinaciji - novim vivo V21 5G modelom.


Product and lifestyle slike možete preuzeti sa linka:

Product slike: https://we.tl/t-HSLpa3XWaW 

Lifestyle slike: https://we.tl/t-N7sIvnbFCZ